Om mig

Her på bloggen kan du følge mit arbejde med kunsten – jeg vil glæde mig til at få mange gode kommentarer. Se også min virksomheds hjemmeside www.innovart.dk om mine innovative workshops og teampainting for virksomheder.

Maleworkshop   Maleworkshop med Vordingborg Seminarium

Om mig
Min erhvervskarriere har forløbet ad to veje.
Jeg har en E*MBA i innovation og forretningsudvikling. Min erhvervserfaring omfatter mange års ledelse som kommunikationschef i flere større virksomheder. Jeg har derudover uddannet mig som billedkunstlærer og arbejdet professionelt med billedkunst og undervisning af voksne i en lang årrække. Jeg har i en periode været assisterende maler hos Hans Christian Rylander.

Jeg tilbyder kurser og undervisning i kunst og maleri til både virksomheder og private. Læs mere under malekurser her på siden.

I InnovArt bruger jeg mine kompetencer inden for kommunikation, forretningsudvikling og kreativitet til at tilbyde sjove, spændende og lærerige workshops for virksomhedsgrupper, inden for teambuilding, medarbejderudvikling samt strategisk og kommercielt udvikling.

Anette Ploug

Værdigrundlag:
Min personlige holdning er altid at se muligheder frem for begrænsninger. Derudover bestræber jeg mig på at have fokus på evner og potentialer i mine medmennesker fremfor mangler og fejl. Mit værdigrundlag bygger på at sandheden og gennemslagskraften ligger i det enkle, og at det er de små skridt (filosofien i Kaizen), der fører til at nå et mål. Jeg forsøger at leve bæredygtigt. Det betyder, at min bolig er næsten selvforsynende med energi, og at jeg forsøger at leve med mindst muligt forbrug – blandt andet gennem genbrug.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>