En vellykket kursusdag med moderne Ikonmaleri

Kursus moderne ikonmaleri 1   Kursus moderne ikonmaleri 3

Det blev 5 timers intensiv maleri med moderne ikoner som tema – en spændende kursusdag, hvor kursisterne, på baggrund af de særlige karakteristika som de klassisk, ortodokse ikoner har, skabte ikoner med moderne og personligt udtryk. Det kom der mange flotte og meget forskellige ikoner ud af – både i udtryk og format. Kursisterne udviste stor kreativitet i valg af materialer, teknikker og brug af symboler og påsatte effekter. Selvom ikonmaleriet netop rummer mulighed for at arbejde med blandformen, og slå sig løs med alt hvad fantasien kan finde på, så kræver det også stor eftertænksomhed og fordybelse at arbejde med religiøse og personlige symboler og udtryk. Og fordybelse tager tid. Tiden føltes derfor lidt knap.  Jeg vil gerne tilbyde en opfølgningsdag på Ikonmaleriet lørdag den 7.  juni. Ligesom det næste kursus med moderne ikonmaleri vil blive udvidet til at være et 2-dages kursus, så der er den fornødne tid til at komme i dybden med temaet. Dette kursus erstatter Kunstweekenden på Frederiksminde, som jeg har valgt at stryge fra programmet. Læs mere om kurser her på siden.
Kursus moderne ikonmaleri 2

Læs mere om Ikoner her: Artikel om Ikoner – Anette Ploug

 

 

Om Anette Ploug

Kunst har altid været min store interesse. Allerede som helt lille tegnede jeg på alt - vægge, møbler og selvfølgelig i mine kladdehefter i skolen. Det kreative har altid fulgt mig - uanset hvor min karriere har bragt mig. Efter mange år i erhvervslivet - efterfulgt af en årrække som selvstændig kunstner og konsulent, har jeg nu valgt at kombinere kunstens processer med forretningsudvikling. Jeg har etableret virksomheden InnovArt. Min blog vil fokusere på kunsten og knytte kontakter til ligesindede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>